Thuisverpleging Greet Blockx, werkwijze

Om u de beste verpleging aan huis te kunnen aanbieden, volgen wij een beproefde werkwijze die enerzijds een vertrouwensband schept en ons anderzijds in staat stelt om u de best mogelijk zorgen te bieden. 

Kennismakingsgesprek

Thuisverpleging start altijd met een eerste kennismakingsgesprek. We komen bij u langs om elkaar te leren kennen. Tijdens het gesprek leren we elkaar niet alleen persoonlijker kennen, maar krijgen wij een duidelijk beeld van uw noden en wensen op het vlak van thuisverpleging. Tijdens dit gesprek leggen wij met plezier uit wat onze diensten precies inhouden en hoe deze aansluiten bij wat u nodig heeft. Wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Contacteer ons gerust. We staan voor u klaar.

Overleg in kader van multidisciplinaire aanpak

Thuisverpleging is zelden een op zich staande dienst. Meestal maakt verpleging aan huis deel uit van een totaalpakket aan zorgen, door verschillende zorgverleners. Denk maar aan de huisarts, kinĂ©, pedicure, ander zorgkundigen… Het is van het grootste belang dat de de zorgverstrekkers op de hoogte zijn van alle zorgdiensten die er plaatsvinden. Op die manier kan er een duidelijk zorgplan worden gemaakt dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke noden.

Zorgplan op maat

Nadat we u beter hebben leren kennen en weten met welke andere zorgverstrekkers we werken aan uw gezondheid en welzijn gaan we over tot het opstellen van een zorgplan. Dit is de basis waarmee we aan de slag gaan. We werken dit doorheen de tijd telkens bij, zodat we continu een duidelijk beeld hebben van uw actuele zorgtoestand. 

Verzorging en opvolging

Van zodra de voorbereiding voorbij is, gaan we over op de eigenlijke verzorging. We volgen het zorgplan, stellen bij en zorgen er in de eerste plaats natuurlijk voor dat uw toestand vooruit gaat.

Copyright © all rights reserved.